100 101 102 103 104 105 106 107

Szolgáltatásaink - Panellakás bútorok

panelkonyha 28-2 előszoba
panelkonyha előszoba bútor

 Panellakások szűk helységeinek maximális kihasználásához elengedhetetlen az adott helyhez készített egyedi bútorok rendelése. Ekkor pedig nem csupán a legjobb helykihasználást érhetjük el, hanem a saját ízlésének megfelelően alakítjuk a bútor formáját, annak színét és anyagösszetételét.

Panellakásban is lehet és Kell is a minőségi bútorkészítés, mi ezt hisszük és valósítjuk meg! Ön sem csak a következő szezonra, egy-két évre vásárol bútort!
Ezért elsősorban minőségben kívánunk versenyelőnybe lenni és így egy kiemelkedően jó érték-ár arányt létrehozni.

Panellakásban is lehet és kell is a minőségi bútorkészítés, mi ezt hisszük és valósítjuk meg! Ezért MINDEN ESETBEN a  bútorok éleit 2mm vastag PVC (ABS) élzárással készítjük és legalább fém fiókoldalakkal szereljük. Ön sem csak a következő szezonra, egy-két évre vásárol bútort! Ezért elsősorban minőségben kívánunk versenyelőnybe lenni és így egy kiemelkedően jó érték-ár arányt létrehozni.

Mindezeket figyelembe véve, az egyedi tervezésű bútorokon túl, kimondottan a panellakások méreteihez igazodva már megkezdtük a széria tervezésű bútorok készítését is!

Legtöbb esetben a széria szó hallatán az embereknek a kedvező ár, a korlátozott választási lehetőség és a gyenge minőség jut az eszébe.

Ezzel szemben mi más értelmezést adtunk ennek a szónak!
A szériaelemeket is a már megszokott kiváló minőségű alapanyagokból és a precízen elkészített munkával állítjuk össze, és szereljük be, számtalan lehetőséggel és egyedi kiegészítőkkel. Ezeken belül két nagy csoportot hoztunk létre, a konyha és az előszoba bútorokat.
A szériabútorok előnyével, a kedvező árfekvéssel és az egyedi bútorkészítésünk precíz minőségével!

FaceBook  
ELÉRHETŐSÉGEINK
Tel.:
06 70/5 680-671
 
Fax:
96/662-346
 
E-mail:
butor@eben-butor.hu
 
Honlap:
www.eben-butor.hu
 


Ében-Bútor (Győr-Moson-Sopron) egyedi bútor készítés - konyhabútor készítés - panellakás bútorok – panelkonyha – gardrób - irodabútor és üzletberendezés készítés Győr – Csorna – Kapuvár – Sopron – Mosonmagyaróvár – Komárom – Tata – Tatabánya - Budapest - Pápa - Veszprém